fbpx
06 82 29 09 16

Jeugd Kickboksen

Kind en jeugd / Jeugd Kickboksen

Weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling

9 t/m 17 jaar

Jeugd Kickboksen is een les voor kinderen en jeugd die weerbaarheid en hun persoonlijke ontwikkeling op een hoger niveau willen trainen. Het is een serieuze en leuke kracht en conditietraining die ook nog eens goed is voor het zelfvertrouwen.

Waar wij ons in onderscheiden is dat wij onze kickboksles combineren met persoonlijke ontwikkeling. We maken duidelijke afspraken met elkaar en iedereen houdt zich aan deze afspraken. Denk hierbij aan:

  • Op tijd komen voor de les;
  • De zaal wordt niet meer verlaten zodra de les is gestart (bidon moet voor de les gevuld zijn met water);
  • Je hebt alle beschermers aan voor de les start;
  • We begroeten/verwelkomen elkaar;
  • Je hebt respect voor iedere tegenstander en durft grenzen te verleggen zonder een ander daarbij te schaden;
  • Kritische vragen durven stellen en elkaar aanspreken op gedrag;
  • Elkaar helpen om taken veilig, verantwoord en volgens afspraak uit te voeren.

Jeugd kickboksen is bij ons pedagogisch verantwoord, mede omdat fysiek contact naar het hoofd (ook per wet) niet is toegestaan tot en met 15 jaar. Ons doel is om het beste uit de mens te halen met deze sport, daarom vinden wij discipline en respect de twee belangrijkste elementen.

LET OP: In deze les trainen jongens en meisjes met (basis)ervaring in het kickboksen/vechtsport. Is er geen ervaring? Dan kan deze worden opgedaan bij onze J.M.A.® defense les om de basis van diverse elementen onder de knie te krijgen. Weet je niet zeker of jeugdkickboksen bij jullie kind past? Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende proefles, er kan altijd worden overgestapt naar J.M.A.® defense mocht dit nodig zijn. Let er wel op dat J.M.A.® defense tot en met 12 jaar oud is.

Wegens het grote animo voor onze unieke manier van lesgeven kunnen de lessen tijdelijk vol zitten. Kijk in het lesrooster of er !VOL! bij de les staat. Instromen is dan pas mogelijk zodra iemand stopt. Het lesrooster is altijd up to date.