fbpx
06 82 29 09 16

J.M.A.® Defense

Kind en jeugd / J.M.A.® Defense

Spelenderwijs weerbaar worden

6 t/m 12 jaar

J.M.A.® Defense lessen zijn speciale trainingen voor kinderen 6 t/m 12 jaar, waarbij een kind zichzelf, zowel verbaal als non-verbaal, snel en efficiënt leert te verdedigen. In deze les maken we (spelenderwijs) gebruik van zelfverdedigingstechnieken uit verschillende vormen zoals Karate, Judo, worstelen, kickboksen en Braziliaans Jiu Jitsu.

Ook training op het gebied van conditie en kracht, ontwikkelen van sociale vaardigheden, grenzen leren stellen, bewuste lichaamshouding, discipline, samenwerken, communiceren, anti-pest beleid en respect behoren tot deze lessen.

J.M.A.® Defense is goed voor de gezondheid en zelfverzekerdheid van het kind, waarbij weerbaarheid in de brede vorm centraal staat. Weerbaarheid is een belangrijke basis bij de ontwikkeling van een kind. Een kind is weerbaar wanneer hij of zij voor zichzelf durft op te komen, zonder daarbij een ander te schaden.

Ook wordt er aandacht besteed aan veiligheid, zoals o.a. niet mee gaan met vreemden, het vermijden van onveilige situaties.