fbpx
06 82 29 09 16

J.M.A.® Kidsfun

Kind en jeugd / J.M.A.® Kidsfun

Sport, spel en samenwerken

5 t/m 14 jaar

J.M.A.® Kidsfun is een unieke les waar bij het doel is; samenwerken, communiceren en sporten door middel van (team)spellen.

Wij leren de kinderen hoe belangrijk het is om (o.a.) samen te werken, goed te communiceren en respectvol met elkaar om te gaan terwijl ze fysiek worden uitgedaagd. We gebruiken hiervoor leuke en uitdagende spellen en parcours, waarbij de kinderen sámen naar de eindstreep gaan.

De les is gevarieerd in leeftijd omdat we de kinderen juist willen leren samenwerken ondanks het leeftijdsverschil en van elkaars kwaliteiten gebruik te maken.

Ieder kind kan op zijn of haar niveau deelnemen aan deze les. Een beetje verlegen en spannend is niet erg, dat vinden we juist een uitdaging 🙂

Naast de sociale ontwikkeling trainen kinderen tijdens deze les ook hun doorzettingsvermogen; ook al lijkt iets moeilijk of lukt het niet meteen de eerste keer, door het te (blijven) oefenen of door het samen te doen, lukt het uiteindelijk toch. Waar een wil is, is een weg! Beweging is goed, voor iedereen.