fbpx

11 daagse Spring Reset

Spring Reset in 11 dagen

Gun je lichaam ook een voorjaarsschoonmaak en ervaar hoe je je in slechts 11 dagen schoner, fitter en energieker kunt voelen!

Doe mee met dit unieke 11-daagse reset programma en ontdek hoe jouw lichaam én mindset in 11 dagen kan veranderen voor de beste start van de zomer van 2021!

Deze voorjaarsreset is zeer geschikt voor mensen die écht een verandering willen maken naar een fitter en energieker leven. Geen half werk, maar echt resultaat en dat alles volgens een verantwoord, gezond en goed vol te houden programma.

Ben jij er klaar voor? Doe dan met ons mee!

Wanneer je besluit mee te doen met deze unieke reset krijg je, naast het voedingspakket, ook GRATIS:

 • voor de start een Facebook live samenkomst (extra uitleg en adviezen, vragen stellen en je doel(en) duidelijk krijgen);
 • onbeperkt toegang tot onze online trainingen (o.a. yoga en HIIT lessen);
 • een Kickstartgids die je volledig door de reset heen leidt;
 • toegang tot de besloten Facebookgroep (met tips, recepten en ervaringen);
 • Tijdens de reset 1 op 1 coaching via de mail of app.

Stap voor stap ga je aan de slag met het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten die je volledig door de reset heen leiden.

Indeling dagen:

Dag 1, 2 en 3: Optimaal voeden
Dag 4 en 5: Cleansen
Dag 6, 7 en 8: Optimaal voeden
Dag 9 en 10: Cleansen
Dag 11: Optimaal voeden

Optimaal voeden:
Lekker én gezond eten, zonder daar zelf veel over na te hoeven denken. Als je wilt kun je met bijvoorbeeld de warme maaltijd gewoon met je gezin mee eten, we houden het graag zo makkelijk en haalbaar mogelijk voor iedereen. Tijdens deze dagen ga je je lichaam optimaal voeden door hoogwaardige maaltijdshakes toe te voegen aan je voeding. Je kunt hiermee een maaltijd vervangen (het is een volwaardige maaltijd) of je kiest ervoor de shake toe te voegen aan bijvoorbeeld je smoothie, yoghurt, door een pannenkoek, etc. Je lichaam krijgt alles wat hij nodig heeft, van macro- tot micronutriënten en je zult merken dat deze boost aan voedingsstoffen je lichaam én mind blij maakt!

Cleansen:
Tijdens deze dagen ga je je lichaam reinigen en dit doen we volledig ondersteund en zonder hongerlijden. Wanneer je namelijk de juiste voedingsstoffen tot je neemt, ondersteun je je lichaam met het reinigingsproces. Cleansen is nog nooit zo gemakkelijk en voor iedereen haalbaar geweest!

Na deze 11 dagen:

 • voel je je fitter;
 • heb je meer energie;
 • heeft je mindset een boost gekregen;
 • heb je ervaren wat écht voeden doet (i.p.v. vullen);
 • ben je wellicht ook een paar kg en cm kwijt;
 • en heb jij dé perfecte start voor de zomer van 2021 gemaakt!

Het voedingspakket bestaat uit:

 • 14 zeer voedzame maaltijdshakes
  Deze neem je 2x per dag om je lichaam optimaal te voeden (bevat o.a. veel vitaminen, mineralen en probiotica).
 • 2 flessen Nourish
  Een tonic van kruiden en Aloe Vera om je lichaam te ondersteunen met het reinigingsproces tijdens de cleansedagen.
 • 1 doos AMPED Hydrate
  Een drankje om door de dag heen te drinken, houdt je bloedsuikerspiegel in balans en is aangevuld met o.a. elektrolyten en vitamine C. (hier doe je langer mee dan de 11 dagen, veel mensen doen hier 1 tot 1,5 maand mee)
 • 1 pot Thermo GX
  Capsules die het natuurlijke vermogen van je lichaam stimuleren om de energie uit de voeding op te nemen en geven de stofwisseling een boost (hier doe je langer mee dan de 11 dagen, namelijk 30 dagen)
 • 1 pot IsaMove
  Capsules die bijdragen aan een energieafgevende stofwisseling, functionering van het zenuwstelsel en herstel (hier doe je langer mee dan de 11 dagen, namelijk 30 tot 60 dagen)
 • Diverse gezonde tussendoortjes en andere ondersteuning is optioneel bij te bestellen.
  Afhankelijk van jouw situatie en doelen kunnen we veel aanpassen en/of toevoegen. Neem contact op om samen te kijken naar wat er nu bij jou past.

Het pakket is te krijgen in verschillende smaken en alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten en géén geur-, kleur- en smaakstoffen.

Na de 11 dagen is dit pakket nog niet op!
Zoals bovenstaand al beschreven heb je van de AMPED Hydrate, Thermo GX en IsaMove voldoende voor maar liefst 30 tot 60 dagen, dus hier kun je nog langer van nagenieten en zo gaat je Spring Boost lekker nog even door!

Geef jouw zomer van 2021 de juiste start!

Start 11 daagse Spring Reset: Dinsdag 20 april 2021
Investering in jezelf €155,00 (+ €4,50 verzendkosten)
Aanmelden: via info@mayru.nl
LET OP: Meld jezelf voor 15 april aan om er zeker van te zijn dat je de spullen op tijd in huis hebt.