fbpx
06 82 29 09 16

Lifestyle check

Voeding en lifestyle / Lifestyle check

Op naar een gezondere leefstijl

Je leefstijl bepaald voor een groot deel je gezondheid, hoe fit je bent en je gewicht. De meeste mensen weten wel hoe het ‘zou moeten’: Gezond eten, voldoende bewegen, voldoende ontspanning en een goede nachtrust. Echter zijn ‘weten hoe het zou moeten’ en ‘het ook daadwerkelijk doen’ twee hele verschillende dingen.

Je bent niet voor niets op deze pagina uitgekomen…
Er is iets wat je wilt veranderen: fitter worden, gezonder eten, beter slapen, betere stoelgang, afvallen, het maakt niet uit wat het is, maar er is IETS wat niet gaat zoals jij zou willen.
Veel mensen starten dan met een dieet. Een dieet bevat echter veel beperkingen en tadaaa: doel bereikt, dieet kan stoppen en je valt weer terug in je oude patroon.

Wij zijn niet voor niets Mayru LIFESTYLE.
Eén van onze missies is om jou te helpen naar een lifestyle die bij jou past, waar jij je doelen mee kunt bereiken én die dus prima vol te houden is, omdat het je lifestyle is en géén dieet.

Bij ons ga je niet diëten, maar ETEN.

Gun jezelf de Lifestyle Check!
Met deze Lifestyle check ga je samen met onze Lifestyle Specialist kijken waar mogelijke verbeteringen zijn op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en motivatie voor een gezondere, fittere en energiekere versie van jou. Zie deze check als een Lifestyle APK, je staat weer even stil bij hoe je huidige levensstijl is, wat je doelen zijn en hoe je deze kunt behalen.
Afhankelijk van waar jij staat en waar je naartoe wilt, gaan we samen kijken naar:

 • Afvallen;
 • Aankomen;
 • Fitter worden;
 • Cleansen (je lichaam reinigen);
 • Herstel na het sporten;
 • Meer energie en kracht tijdens de training;
 • Betere balans tussen stress en ontspanning;
 • Extra focus en concentratie;
 • Ondersteuning voor herstel, slaap en stoelgang…

Wanneer heb je nou een goede leefstijl en wanneer ben je gezond?
Waar de één zich gezond en happy voelt, kan een ander zich met diezelfde levensstijl ongezond en ongelukkig voelen. Dit is ook heel logisch, ieder mens is anders en heeft een andere basis. Denk aan de normen en waarden die je van huis uit hebt meegekregen, de gezinssituatie, algehele gezondheid, welk werk je doet, wat je hebt meegemaakt in het leven en zo zijn er nog veel meer aspecten die beïnvloeden hoe je je voelt en hoe je met situaties omgaat.

Om deze reden zijn er algemene berekeningen en maten in het leven geroepen die iets (kunnen) zeggen over je gezondheid. Wij nemen deze berekeningen mee in onze Lifestyle Checks, echter ligt onze focus op het totaalplaatje. Op hoe jij je voelt en wat jij wilt.
In de Lifestyle Check komen o.a. onderstaande onderwerpen aan de orde:

 • BMI-, vet%-, spier%- en vochtmetingen;
 • Gewicht- en omvang metingen;
 • Bewegingsanamnese;
 • Voedingsanalyse;
 • Ontspanning/stress balans.

Om het beste resultaat te behalen is een combinatie van voeding, beweging, ontspanning, supplementen én mindset het beste. En om het resultaat te behouden is het belangrijk dat het bij jou past en een nieuwe leefstijl wordt i.p.v. een tijdelijke verandering.

Je krijgt concrete tips en handvatten, volledig gericht op jou, om de juiste balans te kunnen vinden voor een gezondere en energiekere leefstijl.

Wij zijn ervan overtuigd dat gezond eten en fitter worden
voor iedereen binnen handbereik kan zijn.

De investering in jezelf voor een Lifestyle check bedraagt €95,00.
De Lifestyle check duurt  90 minuten.

Boek hier jouw Lifestyle Check.