fbpx
06 82 29 09 16

Gewichtsbeheersing

Voeding en lifestyle / Gewichtsbeheersing

Afvallen door optimaal te voeden

Afvallen en op gewicht blijven is iets wat veel mensen bezighoudt.
Ben jij ontevreden over je gewicht en wil je afvallen?
Ben je gedemotiveerd omdat het steeds niet is gelukt?
Kom je steeds weer dat jojo-effect tegen?

Wij leren je graag hoe je een gezond gewicht kunt bereiken zónder strenge diëten, moeilijke recepten en weekmenu’s en al die andere beperkingen. Wij gaan je helpen om gewicht te verliezen door jezelf juist OPTIMAAL TE VOEDEN.
Wil jij:

 • Je fitter voelen;
 • Lekkerder in je vel zitten;
 • Meer energie hebben;
 • Meer kunnen genieten?

Wanneer je zorgt dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt, komt je energielevel weer in balans en verlies je kilo's en centimeters doordat je je lichaam optimaal voedt.

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?
We weten dat het overdonderend kan zijn wanneer mensen gaan praten over:

 • Macro’s en micro’s;
 • Allerlei lastig te krijgen ingrediënten;
 • Het bijhouden van hoeveel je eet per dag;
 • Alles afwegen en uitrekenen;
 • Uren in de keuken staan om iets gezonds te bereiden;
 • Koolhydraatarm, paleo, keto en nog veel meer ‘diëten’;
 • Wat je dan vooral ook allemaal NIET mag of juist wel MOET…

… en daarom hebben wij deze onzekerheid bij gezond eten voor jou weggenomen!

Wij introduceren een geweldige lijn met gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding waarbij je niet hoeft na te denken over al deze eerdergenoemde punten.

30 dagen-challenge voor gewichtsverlies
Onze 30 dagen-challenge voor gewichtsverlies is speciaal ontworpen om je te laten ervaren dat je kunt afvallen en doelstellingen kunt realiseren door jezelf optimaal te voeden. We gaan je leren hoe je het beste uit jezelf kunt halen met ondersteuning van gezonde drinks, shakes, snacks en supplementen én terwijl je daarnaast ’s avonds gewoon heerlijk met de pot mee kan eten.

Je krijgt op een gemakkelijke manier dagelijks alles binnen wat je nodig hebt en daarnaast ga je je lichaam op de speciale Cleanse-dagen ook ondersteunen met het afvoeren van alle ‘ballast’ die je in je lichaam vasthoudt. Want wanneer je lichaam steeds schoner wordt, krijg je meer energie en verlies je makkelijker meer cm’s en kg’s.

Wil jij ook leren dat je kunt afvallen zónder (crash)diëten en jojo-effect, door juist goed voor je lichaam te zorgen, jezelf optimaal te voeden en je daardoor fitter en energieker gaan voelen?

Wij begeleiden je graag bij het vinden van de juiste manier die bij jou past. Je krijgt handvatten, inspiratie en motivatie om je leefstijl om te gooien. Want om het beste resultaat te behalen is een combinatie van voeding, beweging, supplementen én mindset het beste. En om het resultaat te behouden is het belangrijk dat het bij jou past en een nieuwe leefstijl wordt i.p.v. een tijdelijk dieet.