fbpx
06 82 29 09 16

Energy & Performance

Voeding en lifestyle / Energy & Performance

Met voeding meer uit je training halen

Ben jij net gestart met sporten of al een geoefend atleet?
Voor iedereen is het belangrijk verder te kijken dan enkel de training zelf.

Training gaat hand in hand met goede voeding.
De juiste voeding is cruciaal om jouw actieve levensstijl te ondersteunen. Veel mensen starten met sporten, zonder daarnaast te kijken naar hun voedingspatroon. Echter, wanneer je spiermassa wit opbouwen of eenvoudigweg je wekelijkse sportschoolsessie wilt ondersteunen is de juiste voeding en ontspanning net zo belangrijk als de training zelf.

Alle vitamines, mineralen en antioxidanten die we iedere dag nodig hebben kunnen we bijna niet meer uit onze dagelijkse voeding halen. En helemaal wanneer je een actieve leefstijl hebt, heb je deze voedingsstoffen echt nodig.

Stress + herstel = groei.

Onthoud deze regel goed: stress (sporten) + herstel (ontspannen en voeden) = groei (kracht- en conditietoename).

Wanneer je je enkel focust op de training zelf en daarna niet voldoende ontspant en niet de juiste voeding neemt, zal er veel minder veranderen in je kracht- en conditieniveau. Sterker nog: het kan zelfs vervelende klachten en blessures als gevolg hebben.

Wij geven je graag persoonlijk advies!
We kijken graag samen met jou naar welke voedingsondersteuning je rondom je trainingen nodig hebt, zodat je meer uit je trainingen én het herstel kunt halen.
Je kunt denken aan:

  • Shakes met hoogwaardige wei-eiwitten die bijdragen aan spiergroei en -behoud én ook aan gewichtsverlies (afhankelijk van hoe je het inzet);
  • Pre-workouts met o.a. plantaardige cafeïne en creatine die je een boost geeft aan energie, kracht en focus en ook het herstel tijdens de training bevordert;
  • Hydraterende drinks die ervoor zorgen dat je gehydrateerd blijft ondanks dat je veel zweet tijdens een training;
  • Post-workouts met o.a. fytonutriënten en collageen die na de training een impuls geven aan spierherstel en het verminderen van spierpijn.

Al onze energy & performance producten bevatten natuurlijke ingrediënten (geen kunstmatige smaak-, kleurs- of zoetstoffen) en zijn Informed Sport gecertificeerd*.

De juiste ondersteuning voor iedereen en ieder niveau.
Of u nu net begint met sporten of al een geoefend atleet bent, de juiste ondersteuning met (een deel van) deze producten brengt je training en herstel naar een hoger niveau. Wij kijken graag met jou samen naar wat jouw lichaam nodig heeft.

*Het Informed Sport-certificaat:

  • Erkend door de Wereldantidopingagentschap.
  • Screent op meer dan 160 verboden stoffen in de sport.
  • Strenge testen van ingrediënten en afgewerkte producten.
  • Elke batch is getest.
  • Gecertificeerde producten, veilig voor atleten.