fbpx
06 82 29 09 16

Cleansen/detox

Voeding en lifestyle / Cleansen/detox

Reinigen kan iedereen

De meest voorkomende vraag: Waarom moet ik reinigen?

De laatste jaren is detoxen, vasten, reinigen, intermitterend vasten, etc. erg populair geworden. De mensheid reinigt echter al jaren voordat het populair werd. Waarom is dat? De meeste mensen weten dat het reinigen van het lichaam een taak is voor onze lever. Onze levers zijn echter niet ontworpen met de gedachte aan een industriële wereld. Misschien probeer je de blootstelling aan gif- en afvalstoffen te reduceren, je kunt ze niet allemaal vermijden. Elke dag worden we blootgesteld aan verontreinigende stoffen in o.a. de lucht, het water, voedsel en verzorgingsproducten. Het is dus belangrijk om je lichaam te ondersteunen al die verontreinigende stoffen die binnenkomen te kunnen verwerken en uit te scheiden.

Hiervoor is een prachtige tonic gecreëerd. Een tonic boordevol plantaardige ingrediënten om het gewone vasten een tandje bij te zetten, je energie en focus te geven en het natuurlijke ontgiftingssysteem van ons lichaam extra te ondersteunen. Deze tonic is een belangrijk kenmerk dat het verschil maakt met het ‘gewoon’ intermitterend/periodiek vasten.

Wat zit er in deze tonic?
Het is een synergetische mix van B-vitamines en plantaardige ingrediënten. De B-vitamines (B3, B6 en B12) zijn essentieel voor het metabolisme en dragen bij aan het verminderen van vermoeidheid.
De plantaardige ingrediënten (zoals ashwagandha, aloë vera, Siberische ginseng en kurkuma) hebben een verscheidenheid aan verschillende functies en worden al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van mensen te ondersteunen.
Pepermunt, perzik en bessen dragen bij door hun natuurlijke, antioxiderende en verzachtende eigenschappen en maken het ook nog eens een heerlijk drankje.
De tonic is uiteraard vrij van toegevoegde suikers, geur-, kleur- en smaakstoffen.
Er zijn verschillende opties om je lichaam met deze tonic te reinigen:

 • Everyday Cleansing.
  Dit betekent dat je dagelijks een kleine portie van de de tonic neemt, naast je normale maaltijden en snacks.
 • Losse Cleanse-dag.
  Tijdens een cleanse-dag drink je vier keer per dag de tonic en je hebt de keuze uit diverse Cleanse-dag snacks, om hunkeren te helpen beheersen en stabiele energie te bieden. Je kunt een enkele Cleanse dag of twee Cleanse dagen op een rij doen (een Double Cleanse). We raden in ieder geval maximaal vier Cleanse dagen per maand aan.
 • 11-daagse Cellular-Cleanse.
  Tijdens deze 11-daagse cleanse wissel je steeds drie shake dagen af met twee cleanse dagen. Uiteindelijk heb je dan in totaal zeven shake dagen en vier cleanse dagen gehad. Op deze manier krijgt je lichaam tijdens de shake dagen optimale voeding binnen, die gemakkelijk opneembaar is en veel energie geeft. Terwijl je tijdens de cleanse dagen de focus legt op het reinigen van je lichaam.
  Wil je meer lezen over deze 11-daagse reset en deze wellicht zelfs op je eigen moment volgen? Lees er dan hier alles over!

Ben jij eraan toe om je lichaam te reinigen en in balans te brengen? Wij begeleiden je hier graag in.