fbpx

Summer Challenge!

Summer challenge mayru lifestyle

Hoeveel diëten heb jij al geprobeerd? Hoe vaak ben je al gestart met een sport? 

En hoe vaak ben je hier ook zonder of met te weinig resultaat weer mee gestopt, kwamen de eetbuien weer om de hoek zetten en welkom jojo-effect.

Dit komt heel vaak voor en daar is een reden voor... 

De reden is heel simpel:
Wanneer je een dieet of sport gaat doen omdat 'het nou eenmaal moet' hou je dit niet vol. Een dieet is een BEPERKING en sporten 'omdat het moet' is een MOETJE. En 'beperkingen' en 'moeten' brengen ons absoluut niet dichterbij ons doel.

Tijdens deze Summer Challenge leer je hoe het WEL kan!

In 8 weken coachen wij jou naar een fitter en relaxter leven d.m.v. onze zeer succesvolle trainingen op het gebied van sport, yoga, voeding en persoonlijke ontwikkeling.
Wij doen niet aan (crash) diëten en 'van alles moeten'. We leren je hoe je JOUW lifestyle kunt aanpassen zodat ook jij een gezonde relatie met voeding en beweging ontwikkeld, waar genieten en lekker eten ook een belangrijk onderdeel van is!

De Summer Challenge start op 1 juni 2021!

Rise & Shine this summer!

In deze 8 weken:

  • coachen wij jou naar een fittere en gezondere versie van jezelf, die je je helemaal eigen kunt maken en je daardoor na de challenge prima vol kunt houden;
  • ontvang je een persoonlijk voedingsadvies waarbij je zelf bepaald wat je eet en leert hoe je daar een goede balans in kunt vinden;
  • leer je wat 'lekker én voedzaam eten' is en hoe je fitter en energieker kunt worden met 'gewone' voeding;
  • geven we je in een besloten facebook groep veel coaching en tips waardoor je gemotiveerd blijft;
  • kun je wekelijks 'live' vragen stellen tijdens een Q&A;
  • ervaar je hoe onwijs leuk én effectief korte workouts kunnen zijn (workouts zoals: BBB, yoga, buikspier-kwartier, cardio boost, Tabata, trainingen op muziek...);
  • krijg je veel ideeën en tips voor lekkere, makkelijke en gezonde recepten.
  • maak je kans op mooie prijzen! Bij onze challenges kun je altijd mooie prijzen winnen, afhankelijk van het aantal deelnemers worden deze bepaald en met de start van de challenge bekend gemaakt 🤩

Sanne over haar challenge:

"Mijn drang om externe factoren bepalend te laten zijn is wellicht de reden geweest om überhaupt mee te doen. Er kriebelde vanalles dat ik meer regie wilde... en dan komen er twee fantastisch leuke, lieve en enthousiaste mensen in je leven. Ik liet me (uiteraard) beïnvloeden en maakte de stap.

En wat ben ik blij! De externe factoren blijven, hoe ik ermee om ga is al zoveel veranderd! Ik voel me fitter, ben blijer met mijn lichaam en merk dat ik steeds meer in mijn kracht kom te staan. Waar ik voorheen eens een goede dag had, heb ik nu eens een mindere dag. Door anders te denken én te vertrouwen in mezelf en mijn lichaam merk ik dat ik de regie krijg. Ik bepaal!

Dankbaar voor deze geweldige opstart waar ik nog veel meer van wil ervaren. Dankbaar voor het geweldige koppel die ‘Mayru Lifestyle’ heeft gemaakt en met zoveel kracht, liefde en passie uitdraagt. Een vaak genoemde term is ‘volhouden’. Ik ben volledig ingecheckt, heerlijk!"

Het doel van de challenge

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe gemakkelijk het ontwikkelen van een gezonde lifestyle is. Spring je al een gat in de lucht bij de gedachte aan een energieker en fitter lichaam en wil je ervaren wat de Summer Challenge jou zal brengen?

Voor €47,50 kun je deze 8 weken challenge volledig meedoen en daarnaast blijven ALLE workouts, recepten etc. na de challenge beschikbaar in de facebook groep. Dus eigenlijk krijg je zelfs LIFETIME toegang tot alle inhoud van de challenge.

Meld je hier aan en gun jezelf die Summer Boost!
(aanmelden kan tot donderdag 27-5-21)

Edwin over zijn challenge:

"Inmiddels ben ik ruim 6kg kwijt en het gaat erg lekker! Smoothie bij het ontbijt bevalt me erg goed (ik sloeg vaak mijn ontbijt over) en frisdrank raak ik niet meer aan. Ik merk dat ik meer energie heb en houd op de dag, mede daardoor heb ik inmiddels ook zelfs mijn hele huis geverfd en opnieuw ingericht! Volgende stap is gaan sporten bij de groepslessen van Mayru en ook dat komt goed. Jullie zijn toppers, dank!"