fbpx

Spring Challenge!

Spring-challenge

Hoeveel diëten heb jij al geprobeerd? Hoe vaak ben je al gestart met een sport? 

En hoe vaak ben je hier ook zonder of met te weinig resultaat weer mee gestopt, kwamen de eetbuien weer om de hoek zetten en welkom jojo-effect.

Dit komt heel vaak voor en daar is een reden voor... 

De reden is heel simpel:
Wanneer je een dieet of sport gaat doen omdat 'het nou eenmaal moet' hou je dit niet vol. Een dieet is een BEPERKING en sporten 'omdat het moet' is een MOETJE. En 'beperkingen' en 'moeten' brengen ons absoluut niet dichterbij ons doel.

Tijdens deze Spring Challenge leer je hoe het WEL kan!

In 4 weken coachen wij jou naar een fitter en relaxter leven d.m.v. onze zeer succesvolle trainingen op het gebied van sport, yoga, voeding en persoonlijke ontwikkeling.
Wij doen niet aan crash diëten en 'van alles moeten'. We leren je hoe je JOUW lifestyle kunt aanpassen zodat ook jij een gezonde relatie met voeding en beweging ontwikkeld, waar genieten ook een belangrijk onderdeel van is!

De Spring Challenge start op 20 maart 2021, de eerste dag van het voorjaar!

Rise & Shine and let's spring into Spring!

In deze 4 weken:

  • coachen wij jou naar een fittere en gezondere versie van jezelf, die je je helemaal eigen kunt maken en je daardoor na de challenge weinig tot geen moeite kost om vol te houden;
  • leer je wat 'flexibel diëten' is (let op: dit is géén dieet, werkelijk ALLES mag) en hoe je fitter en energieker kunt worden met 'gewone' voeding (je hoeft dus niets speciaals aan te schaffen);
  • geven we je dagelijks in de besloten facebook groep een coaching/tip van de dag waardoor je gemotiveerd blijft;
  • kun je wekelijks 'live' vragen stellen tijdens een Facebook live in de besloten groep;
  • ervaar je hoe onwijs leuk workouts kunnen zijn (korte en langere workouts zoals: BBB, yoga, buikspier-kwartier, cardio boost, Tabata, trainingen op muziek...);
  • krijg je veel ideeën en tips voor lekkere, makkelijke en gezonde recepten.
  • maak je kans op mooie prijzen! Bij onze challenges kun je altijd mooie prijzen winnen, afhankelijk van het aantal deelnemers worden deze bepaald en met de start van de challenge bekend gemaakt 🤩

Het doel van de challenge

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe gemakkelijk het ontwikkelen van een gezonde lifestyle is. Weg met al die moeilijk vol te houden ideeën, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Want dit KAN ook op een makkelijke manier!

Spring je al een gat in de lucht bij de gedachte aan een energiek en fit lichaam en wil je ervaren wat de Spring Challenge jou zal brengen?

Voor slechts €17,50 kun je deze 4 weken challenge volledig meedoen en daarnaast blijven ALLE workouts, recepten etc. na de challenge beschikbaar in de facebook groep. Dus eigenlijk krijg je zelfs LIFETIME toegang tot alle inhoud van de challenge.

Meld je hier aan en spring samen met ons fit het voorjaar in!