fbpx

Sporten lastig? Fit-Start!

Fit start Mayru lifestyle center2

Na een lange werkdag heb je vaak geen puf meer om nog actief te gaan bewegen. Het kan ook zijn dat je wel graag wilt sporten maar dit om fysieke redenen niet volledig kan. De lessen zijn moeilijk bij te houden en je houdt het tempo nauwelijks vol. Ondertussen wordt je conditie steeds slechter en komen er steeds meer kilo's bij. Je moet wat doen... maar wat? Fit-Start biedt uitkomst!

In beweging komen

Fit-Start kan je op een laagdrempelige manier helpen om in beweging te komen. De training wordt gedaan met een lage intensiteit, zodat de oefeningen behapbaar zijn voor elk niveau. Op deze manier bouw je spierkracht en conditie op, krijg je een betere coördinatie en raak je overtollige calorieën kwijt, zonder hierbij pijntjes te ervaren. Het is namelijk zo ingedeeld dat mensen met blessures of fysieke ongemakken ook makkelijk kunnen deelnemen aan de training.

Hoe het werkt

Voordat je begint met trainen, worden de spieren eerst opgewarmd. Daarna volgt een lage intensiteit intervaltraining onder begeleiding van een docent, waarbij de spiergroepen worden getraind zonder ze te belasten. Alle liggende en zittende oefeningen worden fijn ondersteund dankzij onze zachte matten in de zaal. Je kunt de oefeningen altijd op je eigen niveau uitvoeren en bepalen hoe snel of hoe intens je wilt trainen. Als afsluiting vindt nog een cooling-down plaats en een aantal uitgebreide rek- en strekoefeningen, waarbij je lichaam weer tot rust komt. Zo ga je nooit over je eigen grenzen heen en hoef je je niet te schikken naar een training die niet bij jou past. Daarom is deze les bijvoorbeeld ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen van zestig jaar en ouder.

"Fit-Start kan je op een laagdrempelige manier helpen om in beweging te komen."

Een ritme opbouwen

Als er bij jou een hoge drempel bestaat om te gaan sporten, zorgt Fit-Start dat je in een ritme komt waarin sporten vanzelfsprekend wordt. Dankzij de constante begeleiding van een docent en de dynamiek in de groep houdt je het beter vol, omdat dit een motiverend effect heeft. Je bouwt zo een routine voor jezelf op waarbij je een steeds sterker lichaam creëert. Elke trainingssessie merk je dat je een stapje verder komt.

Concrete stappen zetten

Doordat je op weg geholpen wordt door onze zeer ervaren en gediplomeerde instructeurs, merk je dat je fysiek vooruit gaat en jouw doelen behaalt. Ook kunnen er verschillende opties worden gegeven als je een specifieke oefening niet kan uitvoeren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je een blessure oploopt. Met gecontroleerde bewegingen, een motiverende trainer, een dynamische groep en een doel voor ogen bereik je het beste resultaat: een fit en energiek lichaam.

Over Mayru Lifestyle Center

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van een actieve levensstijl, maar voel je je niet thuis in een ‘reguliere‘ sportschool? Dan past Mayru Lifestyle Center bij jou. Roel en Maaike zorgen er samen met hun team voor dat je traint op een manier die bij jou past en bieden een sfeer waarbij je je prettig voelt. Plezier krijgen in bewegen staat bij Mayru voorop, want dit is de beste manier om weer vertrouwen in jezelf en je lichaam te krijgen. We bieden hiervoor ook verschillende andere trainingen en yogasessies aan. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact ons op.