fbpx

Bokszaktraining - Next Level! (gevorderden)

De ultieme uitdaging...

16 jaar en ouder

LET OP: Deze les is echt voor de gevorderde bokszaktrainer! De les duurt een uur in plaats van 45 minuten en gaat in een rap tempo achter elkaar door.

Wat is bij ons de definitie van een 'gevorderde bokszaktrainer'?
Iedereen is gevorderd als je minimaal een half jaar ervaring hebt met bokszaktraining en zonder technische correcties van een docent kan boksen.

Tijdens deze bokszaktraining kun je even helemaal losgaan op een bokszak. Terwijl je flink werkt aan je conditie en calorieën verbrand, raak je ook je frustratie kwijt, dus een total body work-out! De training wordt tussendoor afgewisseld met conditionele en spierversterkende oefeningen zoals: Push-ups, squats, samengestelde en enkelvoudige buikspieroefeningen om de work-out nóg completer te maken.

Tijdens deze les draait de docent met de groep mee. Deze geeft aan welke oefening we iedere keer gezamenlijk gaan doen en komt dus niet langs om aanwijzingen te geven en/of te corrigeren.

Deelname als beginner is niet mogelijk!

(Klik hier voor onze speciale bokszaktraining pagina met uitgebreidere info)

Bokszaktraining next level is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een hoger niveau of als je gewoon de grens wil opzoeken. Iedereen wordt gerespecteerd voor wat hij of zij kan.

Bokszakraining wordt bij ons gegeven door docenten met jaren ervaring, kennis en rijkserkende diploma’s op het gebied van Karate, Kickboksenen, Mixed Martial Arts (M.M.A.) en (sport)psychologie.

Dus wil jij fitter worden als ooit tevoren en een trainingen doen die je nooit gaan vervelen?
Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan deze geweldige les. Next level... Kruipend naar huis 🙂


LET OP:Wij geven onze bokszaktraining meerdere keren per week en hebben een eenvoudig digitaal aanmeld systeem voor deze les. Je reserveert digitaal voor een les en afmelden gaat via hetzelfde systeem als je bent verhinderd. De dag na een training kun je reserveren voor dezelfde training de week daarna, verder vooruit plannen is niet mogelijk. Het reserveren of aanpassen per mail of telefoon is niet mogelijk.

Het digitale aanmeld systeem kun je vinden in onze menubalk onder ‘reserveren’ of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Wij hebben voor deze les 18 bokszakken, dus plek voor 36 deelnemers. Deelname is daardoor alleen mogelijk na reservering. In het systeem kun je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn, dan staat er bijvoorbeeld 16/36, dus in dit voorbeeld zijn er dan nog 20 plekken vrij en let op: Vol=vol.

Voor de duidelijkheid: Reserveren is alleen voor bokszaktraining. Voor onze andere lessen geldt dat je altijd kunt deelnemen zonder vooraf te melden. (Tijdens de lockdown geldt reserveren tijdelijk voor alle lessen behalve J.M.A. en jeugdkickboksen).