fbpx

M.M.A. (Mixed Martial Arts)

Allround weerbaarheid op hoog niveau

16 jaar en ouder

Contactsport is, wegens Covid-19 en op last van het kabinet, weer verboden, hierdoor zijn Kickboksen en M.M.A. is niet meer mogelijk. Deze lessen worden vervangen door een Bokszaktraining specifiek gericht op techniektraining voor Kickboksen en M.M.A.

Dit is dé training om jezelf zowel fysiek als mentaal naar een hoger niveau te tillen. De technieken zijn gebaseerd op alle sterke kanten van diverse vechtsport stijlen die erop gericht zijn jezelf snel en effectief te verdedigen. Er worden technieken gebruikt van o.a.: (Kick)boksen, Karate, BJJ (Braziliaans jiu-jitsu) en Grappling (worstelen). De combinatie van deze sporten maken M.M.A. erg gevarieerd en steeds weer een uitdaging om te trainen.

Ieder mens heeft een voorkeur van achtergrond en/of techniek(en). Of dit nu staande- of grondtechnieken zijn dat maakt niet uit. Wel is het van belang dat je voor deze les enige vorm van ervaring hebt met vechtsport. Als je wil instromen in de M.M.A. groep zonder deze ervaring, dan verzoeken wij om eerst een basis te krijgen met kickboksen.

De groep is recreatief, niet wedstrijd gericht en in deze groep trainen hoofdzakelijk mannen van verschillende leeftijden. Let er op dat M.M.A. een contactsport is op een hoger niveau. Ondanks dat we met veel respect voor elkaar op recreatief niveau trainen, is deze les niet voor iedereen geschikt.