fbpx
06 82 29 09 16

Ontdek ons YouTube-platform!

shutterstock_1728516523

Je hebt je voorgenomen om het helemaal over een andere boeg te gooien. De tijd van je slecht voelen door ongezond te leven is voorbij. Maar er is een probleem: je weet niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Mayru Lifestyle Center helpt je daarom graag op weg! We zijn een YouTube-platform begonnen met allerlei handige filmpjes om je de nodige handvatten te geven bij het ontwikkelen van een gezond lichaam én gezonde geest.

Gezond leven gaat niet vanzelf

Het is niet makkelijk om je levensstijl om te gooien. Je moet telkens weer de tijd, energie en motivatie vinden om ervoor te gaan. Om het vertrouwen in jezelf te behouden en gezonde keuzes te maken. Er is dan ook wel wat voor nodig: motivatie, discipline, een positieve mindset en doorzettingsvermogen. Met ons gratis online platform word je elke dag voorzien van positieve energie en inspiratie, zodat je vanzelf plezier krijgt in je nieuwe levenswijze.

Positieve lifestyle

Op ons YouTube-platform proberen we je op een luchtige manier te informeren, adviseren en inspireren. Wij leggen de focus op positiviteit, en dat begint met veel lachen. We nemen onszelf niet te serieus en benaderen het leven met een flinke dosis humor. In onze korte filmpjes laten we je nadenken over jouw aannames, geven we je een ander perspectief en een manier om jouw denkwijze én gedrag op een positieve manier te veranderen.

"We zijn een YouTube-platform begonnen met allerlei handige filmpjes om je de nodige handvatten te geven bij het ontwikkelen van een gezond lichaam én gezonde geest.''

Beweging voor iedereen

Wil je meer bewegen, maar weet je niet precies welke sport bij jou past? Ontdek wat voor jou werkt door onze online trainingen te volgen. Van rustige meditatie- en yogalessen tot aan dynamische intervaltrainingen: er is voor ieder wat wils. Ook voor relevante content over jouw bewegingsdoel kun je bij ons terecht. Zo kun je de focus leggen op je benen, of juist je bovenlijf trainen.

Toegankelijke instaplessen

We bieden hiervoor instaplessen die voor iedereen toegankelijk zijn. Of je nu meer kracht, conditie, een betere houding of balans wilt ontwikkelen: je vindt het allemaal op ons YouTube-kanaal! Je leert wat de meest gemaakte fouten zijn voor, tijdens en na het sporten, hoe je het beste uit je training kunt halen, hoe je een goede warming-up kunt doen en hoe je blessures kunt voorkomen. Daarnaast krijg je van ons tips en tricks om de juiste techniek aan te leren en om basisskills te ontwikkelen op het gebied van yoga en sport.

Relax, restore, reconnect

Ben je een yoga-beginner? Dan kun je thuis, in je eigen tempo, kennismaken met verschillende yogasoorten, zoals Power Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga en meditatie. Heb je veel spanning in je lijf en kun je moeilijk in slaap komen? Ga dan voor onze rustige yogalessen en slaapmeditatie om de stress los te laten. Voor meer energie zijn er speciale oefeningen om je energiesysteem te herstellen. En wil je de dag gelijk goed beginnen, kies dan voor ochtendyoga.

Voeding en supplementen

Daarnaast geven we voedingsadvies, kookinspiratie met gezonde recepten en aanraders over welke supplementen je kunt inzetten om jouw lichaam te ondersteunen en op energie te blijven. Je leert welke gezonde lifestyle bij jou past, zodat je op een effectieve manier een gezond gewicht bereikt én het ook goed vol kunt houden.

Over Mayru

Wil jij ook de stap maken naar een gezondere en vitalere levensstijl? Of je nu bewuster wilt eten, meer wilt bewegen of sterker in je schoenen wilt staan, Mayru Lifestyle Center maakt het je makkelijk met een klik op de knop. Zo kun je thuis, op elk moment, doorwerken aan jouw gezonde leefstijl. Neem dus gauw een kijkje op YouTube en begin vandaag nog aan een lifestyle switch.