fbpx
06 82 29 09 16

Goede voeding is essentieel!

isagenix

Het valt niet mee om jouw gezonde leefstijl vol te houden. Hoe goed je de dag ook begint, je grijpt al snel terug naar chocola om je middagdipje te verhelpen, of ploft 's avonds op de bank met een zak chips om bij te komen van een lange werkdag. Wanneer je boodschappen doet, vertrouw je op veelbelovende etiketten die je vertellen dat je een bewuste keuze maakt. Ondertussen stop je je lichaam vol met allerlei lege calorieën. Het voedingsprogramma van Isagenix helpt je dan om weer een gezonde weg in te slaan.

Fabrieksvoedsel

Wanneer je door de supermarkt loopt, word je omringd door fabrieksvoedsel. Wel 70% van het supermarktaanbod is namelijk flink bewerkt. Denk maar aan zuivelproducten, ontbijtgranen, brood, chips en frisdrank. Slechts een klein deel is onbewerkt of licht bewerkt, zoals verse groente en eieren. Hoe meer fabrieksvoedsel je eet, hoe meer suikers, vetten en zout je tot je neemt. Bovendien bevat het weinig nuttige stoffen als mineralen, vitaminen en vezels. Dit maakt het lastig om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast loop je een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Emotie-eten

Wanneer je een echte emotie-eter bent en regelmatig toegeeft aan ongezonde snackbuien, merk je al gauw een wisselwerking. Je zit slechter in je vel, waardoor je ongezonder gaat eten, minder gaat bewegen en je je nog slechter gaat voelen. Vervolgens krijg je last van allerlei vage klachten en vermoeidheid. Kortom: je lichaam is uit balans en probeert dit op allerlei manieren duidelijk te maken.

Met Isagenix ga je weer op een andere manier naar voedsel kijken

Gebalanceerde levensstijl

Voel jij je lusteloos en kom je maar niet van die overtollige kilo's af? Om je een steuntje in de rug te geven, heeft Mayru een effectief nieuw voedingsprogramma opgezet. Met Isagenix ga je weer op een andere manier naar voedsel kijken. In plaats van dieet na dieet te volgen, ga je je lichaam voeden met alle stoffen die je nodig hebt om goed te functioneren en je goed te voelen. En omdat je je beter gaat voelen, kun je het makkelijker volhouden.

Isagenix

Isagenix is meer dan een effectieve manier van afvallen. Ondersteund door wetenschappelijke inzichten ga je werken aan een optimale gezondheid. Daarom bestaan de producten van Isagenix uit 100% natuurlijke, organische en hoogwaardige ingrediënten die het herstellend vermogen van je lichaam in gang zetten. Ze bevatten dan ook geen kunstmatige kleur-, smaak- of geurstoffen.

Afvallen, detoxen en sportprestaties

Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of juist gezond wilt aankomen, het is allemaal mogelijk met Isagenix. Zo zijn er diverse shakes en producten die het lichaam weer in balans brengen en meer energie geven. Om af te vallen vervang je twee maaltijden per dag door een shake met alle nodige voedingsstoffen. Op detoxdagen ligt de focus op het reinigen van het lichaam en het afvoeren van gifstoffen. En om het herstel na het sporten te bevorderen zijn er ook prestatieverhogende en herstelbevorderende producten, een mooie aanvulling op je trainingsschema!

30-daagse challenge

Daag jezelf daarom uit en doe mee met het voedingsprogramma van Isagenix. Je gaat dan 30 dagen het allerbeste uit jezelf halen met behulp van gezonde drinks, shakes, snacks en supplementen. Mayru begeleidt je graag bij het vinden van een programma dat bij jou past. Ook krijg je handvatten, inspiratie en motivatie om je leefstijl om te gooien. Want om het beste resultaat te behalen, is een combinatie van voeding, beweging, supplementen én mindset het beste.

Over Mayru

Maaike van Mayru Lifestyle weet als geen ander wat voor effect een gebalanceerde leefstijl kan hebben. Nadat zij steeds meer chronische klachten kreeg als vermoeidheid, fibromyalgie en de ziekte van Crohn, gooide ze haar eetpatroon om en kreeg ze haar energie weer terug. Wil je net als Maaike weer een vitaal lichaam krijgen? Ontdek dan hoe je met voeding invloed kunt oefenen op je gezondheid en hoe je je voelt. Pak deze kans en informeer naar de mogelijkheden van Isagenix voor jou!