fbpx

Genieten van feestdagen

stress

De drukke decembermaand staat voor de deur en je gaat weer een maand vol gezelligheid – maar ook stress – tegemoet. Van kerstborrels en eindejaarsfeestjes tot allerlei familieverplichtingen: die laatste weken van het jaar kun je soms overrompeld raken door alles wat er op je afkomt. Hoe leuk het allemaal bedoeld is, het wordt al vaak te veel. Je wordt zo meegezogen in alle hectiek om je heen, dat het lastig is om bij jezelf te blijven. Voor je het weet, staat je agenda vol en is er geen tijd meer om bij te tanken. Met onze coaching leer jij de stress de baas te blijven.

Alle ballen hoog

Wanneer je het gevoel hebt dat je alle ballen maar nauwelijks hoog kunt houden, nodigt dit uit om je keuzes eens onder de loep te nemen. Ervaar je bijvoorbeeld stress doordat je onder druk wordt gezet door anderen of leg je het jezelf op? Zijn alle aspecten in je leven in balans? Of slurpen sociale verplichtingen en werkstress je tijd en energie op, waardoor je niet meer in je eigen behoeften kunt voorzien?

Perfecte plaatje

Ga je helemaal op in het organiseren van het ultieme Sinterkerstfeest, het versieren van je huis en het verzorgen van de perfecte kerstcadeaus totdat het voldoet aan het perfecte plaatje? Sta jij uren in de keuken en steek jij al je energie in het in huis halen van de kerstsfeer? Ben je zo bezig om het anderen naar hun zin te maken, dat je er zelf alle plezier aan verliest? Of verander je de laatste weken van het jaar juist in een ware Scrooge en raak je gefrustreerd door alle verplichtingen die jou worden opgelegd?

Met onze coaching leer jij de stress de baas te blijven.

Wat geeft jou energie?

Wanneer je je met een gezicht op onweer door drukke winkelstraten wurmt en je met tegenzin bij het kerstontbijt voegt, wordt het tijd om op zoek te gaan naar hetgeen wat jou energie geeft. Door de dingen die jouw energie wegnemen los te laten, ontstaat er weer ruimte voor jezelf. Je gaat weer keuzes maken waar jij volledig achter staat en waar jij je goed bij voelt. Negatieve gedachten die jouw geluk tegenhouden maken dan weer plaats voor nieuwe energie en positiviteit.

Leer voor jezelf te kiezen

Want ga maar na: besteed jij niet te veel tijd aan zaken die eigenlijk onbelangrijk zijn? Zou iemand het je werkelijk kwalijk nemen als je dat etentje afslaat of besluit om de feestdagen een keer minder uitgebreid te vieren? Tijdens onze coachingstrainingen leer jij daarom het magische woord nee toe te passen in je leven – en jouw behoeften weer voorop te zetten. Zodat jij weer energie krijgt van de dingen die je doet, duidelijkere grenzen en doelen kunt stellen en zo krachtiger in het leven gaat staan. Jij hebt weer de touwtjes in eigen handen en zult zien dat wanneer jij bepaalde deuren sluit, er weer nieuwe deuren zullen opengaan.

Over Mayru

Blijf daarom niet langer met tegenzin rondlopen en ga leven vanuit passie, door je leven in te richten aan de hand van bewuste keuzes. Coaching helpt je weer in jouw kracht te staan. Je kunt hiervoor bij ons terecht bij Roel, een unieke trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met jarenlange ervaring. Door zijn oprechte confrontatie met een aanstekelijke dosis positieve energie en humor, ga jij binnenkort weer met een volle batterij door het leven.