fbpx
06 82 29 09 16

Wat zijn jouw doelen?

doelen

Met bewondering kijk je naar de fanatiekelingen die zich door weer en wind weten te verzamelen in de sportschool, zichzelf om vijf uur 's ochtends uit bed slepen om te hardlopen of aan de gewichten te hangen. Waar halen ze de motivatie toch vandaan? Wil jij jezelf ook ontwikkelen tot iemand die rechtstreeks van het kantoor naar de sportschool gaat en de controle heeft over zijn of haar eigen lichaam? Met onze persoonlijke begeleiding komen jouw doelen weer in zicht.

Positieve mindset

Je hebt het al eerder geprobeerd. Je begint ergens aan, om er vervolgens al snel mee te kappen. Telkens geef je op na een tegenslag, verslapt je focus en bedenk je weer een excuus om op de bank te blijven liggen. Dit heeft alles te maken met je mindset. Veel mensen blijven hangen in negatieve overtuigingen en gedachten over zichzelf, die hun onbewust tegenhouden. Wij kunnen jou helpen om jouw motivatie vast te houden.

Voor elk niveau

Bij ons kun je terecht voor verschillende trainingen voor elk niveau. Of je nu een complete beginner bent of het sporten na een tijd weer wilt oppakken, we begeleiden je graag bij het behalen van je doelen en geven je het duwtje in de rug dat je nodig hebt om het sporten vol te houden. Of je nu meer spierkracht wilt ontwikkelen, een paar kg wilt afvallen of flexibeler wilt worden en meer rust wilt vinden, geen doel is te hoog met de juiste instelling en begeleiding.

Ben jij bereid om écht stappen te zetten?

Geen geboren atleet

Zelfs als je geen geboren atleet bent, liever lui dan moe bent en niets met sport hebt, is het nog geen verloren zaak. Ook jij kunt een actieve leefstijl en fit lichaam ontwikkelen. Het enige wat je nodig hebt, is de juiste mindset. Als je bereid bent om de stappen te zetten om écht tot verandering te komen en een actieve leefstijl te ontwikkelen, ben je al halverwege.

Tips voor succes

Volg daarom deze stappen naar een succesvolle mindset om jouw doelen te bereiken:

  • Wees bewust van je eigen gedachten
  • Vergelijk jezelf niet met anderen: focus je op je eigen vooruitgang
  • Leg de focus op je prestaties, niet je mislukkingen
  • Omring jezelf met andere gedreven en positieve mensen
  • Leg de lat niet te hoog: bouw langzaam op en wees realistisch
  • Maak het jezelf ook niet te makkelijk: blijf jezelf uitdagen
  • Train met plezier en variatie